Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 147 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Study on the mechanism of soy protein isolate to improve quality of reduced-salt Hypophthalmichthys molitrix surimi gel: Focus on gel quality, protein structure, and in vitro digestibility
 
 
Titel: Study on the mechanism of soy protein isolate to improve quality of reduced-salt Hypophthalmichthys molitrix surimi gel: Focus on gel quality, protein structure, and in vitro digestibility
Auteur: Zhang, Xuehua
Pan, Hao
Jiang, Xin
Shi, Wenzheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 147 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland