Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Study on the relationship between flavor components and quality of ice wine during freezing and brewing of 'beibinghong' grapes
 
 
Titel: Study on the relationship between flavor components and quality of ice wine during freezing and brewing of 'beibinghong' grapes
Auteur: Li, Penghui
Jia, Yuanlong
Cai, Donglin
Wang, Xinyuan
Liu, Jiahua
Zhu, Rongchen
Wang, Zhitong
He, Yang
Wen, Liankui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland