Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 146 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Study on the Mechanism of Modified Cellulose Improve the Properties of Egg Yolk gel
 
 
Titel: Study on the Mechanism of Modified Cellulose Improve the Properties of Egg Yolk gel
Auteur: Li, Xin
Huang, Qun
Zhang, Yufeng
Huang, Xiang
Wu, Yongyan
Geng, Fang
Huang, Mingzheng
Luo, Peng
Li, Xiefei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 20 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 146 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland