Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitive effects of phytic acid combined with glutathione on the browning and oxidation of King Oyster mushroom (Pleurotus eryngii) slices during drying and storage
 
 
Titel: Inhibitive effects of phytic acid combined with glutathione on the browning and oxidation of King Oyster mushroom (Pleurotus eryngii) slices during drying and storage
Auteur: Gong, Chao
Gao, Wenjuan
Wu, Shengjun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland