Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Inherent molecular characteristics and effect of garlic polysaccharides on dough micro- and mesoscopic properties
 
 
Titel: Inherent molecular characteristics and effect of garlic polysaccharides on dough micro- and mesoscopic properties
Auteur: Li, Qian
Liu, Jiaming
Wan, Huiqi
Zhang, Min
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland