Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile flavor compounds from fish maw soaked in five different seasonings
 
 
Titel: Characterization of volatile flavor compounds from fish maw soaked in five different seasonings
Auteur: Miao, Xiaoqing
Li, Shuang
Shang, Shan
Sun, Na
Dong, Xiuping
Jiang, Pengfei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland