Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing lysinoalanine crosslinks in food systems: Discovery of a diagnostic ion in model peptides using MALDI mass spectrometry
 
 
Titel: Characterizing lysinoalanine crosslinks in food systems: Discovery of a diagnostic ion in model peptides using MALDI mass spectrometry
Auteur: McKerchar, Hannah
Dyer, Jolon M.
Gerrard, Juliet A.
Maes, Evelyne
Clerens, Stefan
Dobson, Renwick C.J.
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland