Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key volatile compounds in jasmine tea infusion with different amount of flowers
 
 
Titel: Characterization of key volatile compounds in jasmine tea infusion with different amount of flowers
Auteur: An, Huimin
Liu, Jiashun
Chen, Yuan
Huang, Yiwen
Chen, Jinhua
Liu, Zhonghua
Li, Shi
Huang, Jianan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland