Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Biochemistry behind firmness retention of jujube fruit by combined treatment of acidic electrolyzed water and high-voltage electrostatic field
 
 
Titel: Biochemistry behind firmness retention of jujube fruit by combined treatment of acidic electrolyzed water and high-voltage electrostatic field
Auteur: Chang, Xiaojie
Liang, Yueguang
Shi, Fei
Guo, Tianjing
Wang, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland