Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 128 gevonden artikelen
 
 
  The freeze-thaw stability of flavor high internal phase emulsion and its application to flavor preservation and 3D printing
 
 
Titel: The freeze-thaw stability of flavor high internal phase emulsion and its application to flavor preservation and 3D printing
Auteur: Hu, Sijie
Xiao, Feng
Du, Ming
Pan, Jinfeng
Song, Liang
Wu, Chao
Zhu, Beiwei
Xu, Xianbing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 19 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland