Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication, characterization, and emulsifying properties of complex based on pea protein isolate/pectin for the encapsulation of pterostilbene
 
 
Titel: Fabrication, characterization, and emulsifying properties of complex based on pea protein isolate/pectin for the encapsulation of pterostilbene
Auteur: Tang, Zonghui
Tao, Yuting
Huang, Qiuye
Huang, Yousheng
Huang, Jun
Wu, Yisu
Jing, Xinyu
Yang, Tao
Li, Xueling
Liang, Jin
Sun, Yue
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland