Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Effects of blackberry polysaccharide on the quality improvement of boiled chicken breast
 
 
Titel: Effects of blackberry polysaccharide on the quality improvement of boiled chicken breast
Auteur: He, Yuanju
Zhang, Chang
Zheng, Yimei
Xiong, Huaxing
Ai, Chao
Cao, Hui
Xiao, Jianbo
El-Seedi, Hesham
Chen, Lei
Teng, Hui
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland