Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The establishment of comprehensive quality evaluation model for flavor characteristics of green Sichuan pepper (Zanthoxylum armatum DC.) in Southwest China
 
 
Titel: The establishment of comprehensive quality evaluation model for flavor characteristics of green Sichuan pepper (Zanthoxylum armatum DC.) in Southwest China
Auteur: Liu, Jiahui
Wan, Junzhe
Zhang, Yu
Hou, Xiaoyan
Shen, Guanghui
Li, Shanshan
Luo, Qingying
Li, Qingye
Zhou, Man
Liu, Xingyan
Wen, Chenggang
Zhu, Xiang
Zhang, Zhiqing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland