Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The physicochemical properties and stability of myofibrillar protein oil-in-water emulsions as affected by the structure of sugar
 
 
Titel: The physicochemical properties and stability of myofibrillar protein oil-in-water emulsions as affected by the structure of sugar
Auteur: Wang, Ke
Li, Yan
Sun, Jingxin
Zhang, Yimin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland