Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The effect of Maillard reaction on the lactose crystallization and flavor release in lactose/WPI/inulin encapsulation
 
 
Titel: The effect of Maillard reaction on the lactose crystallization and flavor release in lactose/WPI/inulin encapsulation
Auteur: Huang, Zhuofan
Li, Kaixin
Ma, Lingjun
Chen, Fang
Hu, Xiaosong
Miao, Song
Ji, Junfu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland