Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Quality evaluation and lipidomics analysis of salted duck egg yolk under low-salt pickling process
 
 
Titel: Quality evaluation and lipidomics analysis of salted duck egg yolk under low-salt pickling process
Auteur: Ligen, Zou
Qian, Wang
Liping, Weng
Tenghao, Wang
Jing, Qiu
Junbo, Liu
Huiyan, Jiang
Yuanfeng, Wu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland