Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of Pickering high internal phase emulsions stabilized by Tartary buckwheat bran flour
 
 
Titel: Fabrication and characterization of Pickering high internal phase emulsions stabilized by Tartary buckwheat bran flour
Auteur: Zhang, Sheng
Geng, Sheng
Shi, Yuzhong
Ma, Hanjun
Liu, Benguo
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland