Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Extraction optimization and characterization of persimmon peel pectin extracted by subcritical water
 
 
Titel: Extraction optimization and characterization of persimmon peel pectin extracted by subcritical water
Auteur: Cui, Yanlong
Wang, Shuang
Wang, Shuxuan
Cao, Siyue
Wang, Xin
Lü, Xin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland