Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication, characterization of carboxymethyl konjac glucomannan/ovalbumin-naringin nanoparticles with improving in vitro bioaccessibility
 
 
Titel: Fabrication, characterization of carboxymethyl konjac glucomannan/ovalbumin-naringin nanoparticles with improving in vitro bioaccessibility
Auteur: Tang, Weimin
Wei, Yanjun
Lu, Wenjing
Chen, Di
Ye, Qin
Zhang, Cen
Chen, Yufeng
Xiao, Chaogeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland