Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effects of octenyl succinic anhydride chemical modification and surfactant physical modification of bovine bone gelatin on the stabilization of fish oil-loaded emulsions
 
 
Titel: Effects of octenyl succinic anhydride chemical modification and surfactant physical modification of bovine bone gelatin on the stabilization of fish oil-loaded emulsions
Auteur: Zi, Ye
Xu, Jiamin
Huang, Shudan
Zheng, Yulu
Peng, Jiawei
Yang, Mengyang
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland