Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effects of roasting temperature and duration on color and flavor of a sesame oligosaccharide-protein complex in a Maillard reaction model
 
 
Titel: Effects of roasting temperature and duration on color and flavor of a sesame oligosaccharide-protein complex in a Maillard reaction model
Auteur: Guo, Qing
Xu, Shuai
Liu, Hua-Min
Liu, Ming-Wei
Wang, Chen-Xu
Qin, Zhao
Wang, Xue-De
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 16 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland