Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Influence of physicochemical properties on the production of alternative healthy gummy jelly from tilapia (Oreochromis niloticus) skin with added Thai rice powder
 
 
Titel: Influence of physicochemical properties on the production of alternative healthy gummy jelly from tilapia (Oreochromis niloticus) skin with added Thai rice powder
Auteur: Osiriphun, Sukhuntha
Rachtanapun, Pornchai
Wangtueai, Sutee
Jirarattanarangsri, Wachira
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland