Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Influence of sprouted oat flour substitution on the texture and in vitro starch digestibility of wheat bread
 
 
Titel: Influence of sprouted oat flour substitution on the texture and in vitro starch digestibility of wheat bread
Auteur: Cao, Hongwei
Wang, Chong
Li, Ranqing
Guan, Xiao
Huang, Kai
Zhang, Yu
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland