Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between microbial community and flavour formation in dry-cured squid analysed by next-generation sequencing and molecular sensory analysis
 
 
Titel: Correlation between microbial community and flavour formation in dry-cured squid analysed by next-generation sequencing and molecular sensory analysis
Auteur: Zhao, Dandan
Hu, Jun
Zhou, Xuxia
Chen, Wenxuan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland