Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Delivery of curcumin by shellac encapsulation: Stability, bioaccessibility, freeze-dried redispersibility, and solubilization
 
 
Titel: Delivery of curcumin by shellac encapsulation: Stability, bioaccessibility, freeze-dried redispersibility, and solubilization
Auteur: Yuan, Yongkai
Zhang, Shuaizhong
Ma, Mengjie
Xu, Ying
Wang, Dongfeng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland