Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Blue light combined with salicylic acid treatment maintained the postharvest quality of strawberry fruit during refrigerated storage
 
 
Titel: Blue light combined with salicylic acid treatment maintained the postharvest quality of strawberry fruit during refrigerated storage
Auteur: Zhang, Yunting
Li, Shanlin
Deng, Meiyi
Gui, Rui
Liu, Yongqiang
Chen, Xinpeng
Lin, Yuanxiu
Li, Mengyao
Wang, Yan
He, Wen
Chen, Qing
Zhang, Yong
Luo, Ya
Wang, Xiaorong
Tang, Haoru
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland