Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of the key volatile compounds of commercial Gouda cheeses and their contribution to aromas according to Chinese consumers’ preferences
 
 
Titel: Characterisation of the key volatile compounds of commercial Gouda cheeses and their contribution to aromas according to Chinese consumers’ preferences
Auteur: Chen, Chen
Tian, Tonghui
Yu, Haiyan
Yuan, Haibin
Wang, Bei
Xu, Zhiyuan
Tian, Huaixiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland