Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the ‘taro-like’ aroma of pumpkin fruit (Cucurbita moschata D.) via E-nose, GC–MS and GC-O analysis
 
 
Titel: Assessment of the ‘taro-like’ aroma of pumpkin fruit (Cucurbita moschata D.) via E-nose, GC–MS and GC-O analysis
Auteur: Junxing, LI
Aiqing, Miao
Gangjun, ZHAO
Xiaoxi, Liu
Haibin, Wu
Jianning, Luo
Hao, Gong
Xiaoming, Zheng
Liting, Deng
Chengying, Ma
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland