Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Aroma classification and characterization of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus fermented milk
 
 
Titel: Aroma classification and characterization of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus fermented milk
Auteur: Liu, Ao
Liu, Qiqi
Bu, Yushan
Hao, Haining
Liu, Tongjie
Gong, Pimin
Zhang, Lanwei
Chen, Chen
Tian, Huaixiang
Yi, Huaxi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland