Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Eugenol treatment delays the flesh browning of fresh-cut water chestnut (Eleocharis tuberosa) through regulating the metabolisms of phenolics and reactive oxygen species
 
 
Titel: Eugenol treatment delays the flesh browning of fresh-cut water chestnut (Eleocharis tuberosa) through regulating the metabolisms of phenolics and reactive oxygen species
Auteur: Zhu, Lijuan
Hu, Wanfeng
Murtaza, Ayesha
Iqbal, Aamir
Li, Jiaxing
Zhang, Jiao
Li, Junjie
Kong, Mengjie
Xu, Xiaoyun
Pan, Siyi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland