Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 89 gevonden artikelen
 
 
  The effect of various extraction techniques on the quality of sage (Salvia officinalis L.) essential oil, expressed by chemical composition, thermal properties and biological activity
 
 
Titel: The effect of various extraction techniques on the quality of sage (Salvia officinalis L.) essential oil, expressed by chemical composition, thermal properties and biological activity
Auteur: Đurović, Saša
Micić, Darko
Pezo, Lato
Radić, Danka
Bazarnova, Julia G.
Smyatskaya, Yulia A.
Blagojević, Stevan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland