Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Fat reduction and characteristic enhancement of edible composite coating (Pectin-Maltodextrin) on fried potato chips
 
 
Titel: Fat reduction and characteristic enhancement of edible composite coating (Pectin-Maltodextrin) on fried potato chips
Auteur: Mohamed Latif, Nur Afiqah
Mat Ropi, Anis Alysha
Dos Mohamad, Abdul Manan
Shaharuddin, Shahrulzaman
Verschenen in: Materials today: proceedings
Paginering: Jaargang 31 () nr. P1 pagina's A79-A84
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland