Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Shape morphing of food: Designed surface grooves induce controlled 2D-3D-4D shape changes in a pea protein-based product during drying and frying conditions
 
 
Titel: Shape morphing of food: Designed surface grooves induce controlled 2D-3D-4D shape changes in a pea protein-based product during drying and frying conditions
Auteur: Koirala, Sushil
Prakash, Sangeeta
Karim, Azharul
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland