Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Impact of soy protein concentrate preparation method on structure formation during high moisture extrusion
 
 
Titel: Impact of soy protein concentrate preparation method on structure formation during high moisture extrusion
Auteur: Li, Jiashu
Janssen, Frederik
Verfaillie, Diete
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
van der Goot, Atze Jan
Royen, Geert Van
Wouters, Arno G.B.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 44 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland