Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Pasta regrind: The effect of drying temperature on its functionality as a novel ingredient
 
 
Titel: Pasta regrind: The effect of drying temperature on its functionality as a novel ingredient
Auteur: Tagliasco, Marianna
Fogliano, Vincenzo
Pellegrini, Nicoletta
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland