Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Structure and functionality of almond proteins as a function of pH
 
 
Titel: Structure and functionality of almond proteins as a function of pH
Auteur: Devnani, Bhanu
Ong, Lydia
Kentish, Sandra
Gras, Sally L.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 30 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland