Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Sodium Nitrite on Clostridium botulinum in Canned Luncheon Meat: Evidence for a Perigo-type Factor in the Absence of Nitrite
 
 
Titel: Effect of Sodium Nitrite on Clostridium botulinum in Canned Luncheon Meat: Evidence for a Perigo-type Factor in the Absence of Nitrite
Auteur: Chang, Pin-Chuan
Akhtar, Syed Mumtaz
Burke, T.
Pivnick, Hilliard
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 7 (1974) nr. 3 pagina's 209-212
Jaar: 1974
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland