Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Composition and Temperature on the Scooping Qualities of Ice Cream
 
 
Titel: Effect of Composition and Temperature on the Scooping Qualities of Ice Cream
Auteur: Pearson, A.M.
deMan, J.M.
Voisey, Peter W.
Biggs, D.A.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 7 (1974) nr. 3 pagina's 230-231
Jaar: 1974
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland