Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 192 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of celery (Apium graveolens L.) with Lactobacillus plantarum NCU116: Impact on physicochemical properties, free amino acids, and volatile aroma compounds
 
 
Titel: Fermentation of celery (Apium graveolens L.) with Lactobacillus plantarum NCU116: Impact on physicochemical properties, free amino acids, and volatile aroma compounds
Auteur: Li, Yuhao
He, Weiwei
He, Yuxin
Liu, Shuai
Hu, Xiaoyi
Bian, Shuigen
Song, Xiaoxiao
Yin, Junyi
Nie, Shaoping
Xie, Mingyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 192 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland