Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 191 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation-induced nutritional and in vitro antioxidant capacity changes in Arthrospira platensis (spirulina)
 
 
Titel: Fermentation-induced nutritional and in vitro antioxidant capacity changes in Arthrospira platensis (spirulina)
Auteur: Aboobacker, Shahana
Kitrytė-Syrpa, Vaida
Šipailienė, Aušra
Rutkaitė, Ramunė
Syrpas, Michail
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 191 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland