Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 190 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation biological protection and aroma characteristics of selected non-Saccharomyces yeasts in wine fermentation
 
 
Titel: Fermentation biological protection and aroma characteristics of selected non-Saccharomyces yeasts in wine fermentation
Auteur: Guan, Xuan
Li, Yueqi
Ma, Wen
Zhang, Junxiang
Tao, Yongsheng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 190 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland