Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Flavor and quality enhancement of miiuy croaker (Miichthys miiuy) surimi by co-fermentation with Monascus purpureus and Actinomucor elegans
 
 
Titel: Flavor and quality enhancement of miiuy croaker (Miichthys miiuy) surimi by co-fermentation with Monascus purpureus and Actinomucor elegans
Auteur: He, Wenjia
Wang, Min
Ding, Yicheng
Ding, Yuting
Zhou, Xuxia
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland