Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the potential of Pediococcus pentosaceus PPF28-8 in a rapid fermentation model for soy sauce flavor enhancement using machine learning
 
 
Titel: Exploring the potential of Pediococcus pentosaceus PPF28-8 in a rapid fermentation model for soy sauce flavor enhancement using machine learning
Auteur: Wang, Shuo
Zeng, Minghui
Wang, Jiaxiu
Wang, Shuai
Yang, Jia
Sun, Yong
Yuan, Lei
Yang, Zhenquan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland