Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between volatile flavor compounds and bacterial communities in traditional Northeastern soybean paste under different salinities: Exploration of new strains for flavor improvement in fermented foods
 
 
Titel: Correlation between volatile flavor compounds and bacterial communities in traditional Northeastern soybean paste under different salinities: Exploration of new strains for flavor improvement in fermented foods
Auteur: Zhang, Kangyong
Tang, Hongwei
Li, Yuxing
Li, Aili
Zhao, Xiaoyu
Yu, Shangfu
Li, Bailiang
Liu, Fei
Wang, Zhongjiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland