Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 152 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation with single and co-culture of lactic acid bacteria on Chinese Elaeagnus angustifolia juice: Evaluation of bioactive compounds and volatile profiles
 
 
Titel: Effect of fermentation with single and co-culture of lactic acid bacteria on Chinese Elaeagnus angustifolia juice: Evaluation of bioactive compounds and volatile profiles
Auteur: Chen, Chang
Li, HuiLin
Zhu, YunPing
Zhou, YaWen
Luo, QingHong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 152 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland