Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 151 van 500 gevonden artikelen
 
 
  Effect of electrolyzed watermelon rind flour on unleavened flatbread quality, techno-functional properties, minerals, bioactivities, and consumer preferences
 
 
Titel: Effect of electrolyzed watermelon rind flour on unleavened flatbread quality, techno-functional properties, minerals, bioactivities, and consumer preferences
Auteur: Meghwar, Parkash
Ghufran Saeed, Syed Muhammad
Tsoupras, Alexandros
Aadil, Rana Muhammad
Boateng, Isaac Duah
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 61 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 151 van 500 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland