Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Effect of gelatin concentration and freezing temperature on porous scaffolds for cultured meat
 
 
Titel: Effect of gelatin concentration and freezing temperature on porous scaffolds for cultured meat
Auteur: Chen, Yichun
Ding, Shijie
Bassey, Anthony Pius
Li, Chunbao
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 60 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland