Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Effects of glutenin/gliadin ratio and calcium ion on the structure and gelatinity of wheat gluten protein under heat induction
 
 
Titel: Effects of glutenin/gliadin ratio and calcium ion on the structure and gelatinity of wheat gluten protein under heat induction
Auteur: Qu, Min
Jiang, Peixiu
Zhu, Ying
Zhu, Xiuqing
Liu, Linlin
Huang, Yuyang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland