Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Coculturing of non-Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces cerevisiae for improving the aroma quality and antioxidant characteristics of beer with Yuan'an yellow tea
 
 
Titel: Coculturing of non-Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces cerevisiae for improving the aroma quality and antioxidant characteristics of beer with Yuan'an yellow tea
Auteur: Wu, Dianhui
Chen, Ziqiang
Lv, Yongxuan
Yang, Lixia
Liu, Hua
Qiu, Ran
Xu, Hengde
Li, Jianbo
Lu, Jian
Cai, Guolin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland