Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 207 gevonden artikelen
 
 
  Improved umami taste of the enzymatic hydrolysate of soybean protein isolate by Corynebacterium glutamicum P-45 fermentation
 
 
Titel: Improved umami taste of the enzymatic hydrolysate of soybean protein isolate by Corynebacterium glutamicum P-45 fermentation
Auteur: Shangguan, Lingling
Liu, Zixiong
Zhang, Huiyan
Yang, Qiao
Zhang, Xiaoling
Yao, Lan
Li, Pei
Chen, Xiong
Dai, Jun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 58 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 207 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland